Sanjati film


Sto znaci sanjati da gledate film? film

Gledati film – ici cete na duži put. Glumiti u filmu – pazite da vas ne osramote. Vidjeti neuporabljeni film – uzalud trošite svoju energiju i svoje vrijeme. Stavljati film u projektor znak je da cete moci kupiti novu odjecu. Ulagati film u fotoaparat znaci da cete si kupiti nekakav nakit. Kad u snu razvijate slike, doživjet cete razocaranje.

Definicija

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najcešce ozvucena. Razlika izmedju filma i snimke je u tome što film gradi neko ocekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja tece je snimka, a rijeka koja tece i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke. Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se cesto spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošcu. Filmsko djelo je cjelovit te društveno i doživljajno svrhovit filmski proizvod. Film i kinematografiju sustavno proucava humanisticko-znanstvena disciplina filmologija.
Link wikipedija

San Sanjati film, sanjarica Sanjati film, sanovnik Sanjati film, snovi Sanjati film, tumacenje snova Sanjati film, znacenje snova Sanjati film

Tags: , , ,

Category: F

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..