Sanjati jahtu


Sto znaci sanjati jahtu? jahta

Ako ste sanjali da imate svoju jahtu, znajte da vam se želje neće ostvarite pa se pokušajte pripremiti na to.Ukoliko ste u snu vidjeli jahtu, moguće je neko jedrenje ili krstarenje jahtom. Možda jedna škola jedrenja ne bi bila naodmet?Ako ste sanjali da ste na jahti bili sami, očekujte da će vas uskoro napustiti jedna, vama draga, osoba.

Definicija:

Jahte se prema izgledu, načinu plovidbe i veličini dijele na nekoliko vrsta.Jedna od najpopularnijih vrsta jahti su jedrilice svih veličina i oblika. Sam naziv jedrilica govori da ova vrsta jahti kao pogon koristi jedra pričvršćena na jarbole, koja kad su podignuta i zategnuta, pod naletom vjetra pogone ovo plovilo. Jedrilice osim ovog pogona najčešće imaju i motorni pogon. Jedrilice se razlikuju po obliku pa tako postoje jednotrupne jedrilice, katamarani, trimarani itd. Izrađene su od plastike, drva ili metala a dužina im varira od 6 pa do 30 metara.
Link wikipedija

San Sanjati jahtu, sanjarica Sanjati jahtu, sanovnik Sanjati jahtu, snovi Sanjati jahtu, tumacenje snova Sanjati jahtu, znacenje snova Sanjati jahtu

Tags: , , ,

Category: J

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..