Sanjati jato ptica


Sto znaci sanjati jato ptica da leti? jatoptica

Sanjati jato ptica koje leti, znaci ceznja za avanutom ali i povratkom- odlaskom na neka draga i poznata mjesta. Sanjati da si ptica koja u jatu nekud leti ima posebnu psiholosku poruku, nedostaje ti rodbina i prijatelji, osjeti ces se usamljen. Sanjati udaljeno jato prica, osjeti ces se napusten.Sanjati jato ptica koje se priblizavaju, velika radost zbog skorog susreta sa nekim vrlo dragim.

Definicija I

veca zajednica životinja iste vrste koje lete, plove ili plivaju
svaka ptica svome jatu (leti) svatko pripada u društvo sebi srodnih
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Jatom se naziva veca grupa životinja koje zajedno lete, noee, gnijezde se, sele itd. krecuci se pri tome vrlo sinkronizirano. To su najcesce ptice, ali i šišmiši se mogu okupljati u takve skupine, pa se tada i te skupine nazivaju jato.Slicno ponašanje prisutno je i kod cijelog niza drugih životinjskih skupina, samo što se kod drugih skupina okupljanje drugacije naziva. Tako se veliki kopneni sisavci okupljaju u krda, kukci u rojeve, ribe u plove, a morski sisavci po jednima isto u plove, dok njihova okupljanja drugi zoolozi nazivaju školama.
Link wikipedija

San Sanjati jato ptica, sanjarica Sanjati jato ptica, sanovnik Sanjati jato ptica, snovi Sanjati jato ptica, tumacenje snova Sanjati jato ptica, znacenje snova Sanjati jato ptica

Tags: , ,

Category: J

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..