Sanjati lavandu


Što znači sanjati lavandu? lavanda

Lavanda je biljka prekrasnih cvjetića i još ljepšeg mirisa.Mnogi ugodni trenuci su povezani s mirisom lavande!Ukoliko ste sanjali lavandu, doživjet ćete iznenađenje nečijim nepovjerenjem.Morate se zapitati radi čega vam se ovo događa, jer ako ne riješite tu nedoumicu, bit će vam teško nastaviti dalje.Potrebno je samo malo dobre volje!

Definicija:

Lavande su rod biljaka iz porodice Lamiaceae. Rasprostranjene su diljem Mediterana, pa sve do Afrike i jugoistočnih predjela Indije.Rod lavandi uključuje jednogodišnje i višegodišnje vrste, travolike vrste i grmove. Kako se radi o vrlo široko rasprostranjenoj kulturi, koja se diljem svijeta uzgaja mahom u dekorativne svrhe, ali i za komercijalnu upotrebu, lavandu nerijetko srećemo kako samoniklo raste u prirodi.Postoje brojni kultivari lavande, koji su nastali međusobnim oprašivanjem zbog sadnje više vrsta unutar istog vrta ili nasada.

Link wikipedija

San Sanjati lavandu, sanjarica Sanjati lavandu, sanovnik Sanjati lavandu, snovi Sanjati lavandu, tumacenje snova Sanjati lavandu, znacenje snova Sanjati lavandu

Tags: , , ,

Category: L

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..