Sanjati nadgrobni spomenik


Što znači sanjati nadgrobni spomenik? nadgrobni

Sanjati da ste kupovali nekom svome nadgrobni spomenik velika zalost u obitelji. Sanjati da ste vidjeli groblje s nadgrobnim spomenicima cuti cete o smrti nekog znanca. Stajati nad grobom i gledati nadgrobni spomenik znaci da cete biti oslobodjeni brige.

Definicija:

Spomenik je predmet koji služi poticanju sjećanja na osobu (koja je umrla) ili na događaj. Podsjeća na prošlost, i kao takvo je zaštićeno kulturno dobro.Medu najčešćim oblicima spomenika spadaju umjetnički predmeti kao što je skulptura, kip ili vodoskok. Postoje i spomen-parkovi.Spomenici u obliku kipova koji simboliziraju ljude su obično izgrađeni tako da prikazuju cijelo tijelo, bilo da se radi o stvarnoj osobi ili simbolu (primjerice spomenik neznanom junaku), ali rade se i poprsja (biste), a nisu rijetkost ni reljefi.Najprostranija vrsta spomenika je nadgrobna ploča. Često se mogu nači i zajednički spomenici ratnicima ili ratnim žrtvama.
Link wikipedija

San Sanjati nadgrobni spomenik, sanjarica Sanjati nadgrobni spomenik, sanovnik Sanjati nadgrobni spomenik, snovi Sanjati nadgrobni spomenik, tumacenje snova Sanjati nadgrobni spomenik, znacenje snova Sanjati nadgrobni spomenik

Tags: , , ,

Category: N

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..