Sanjati ogledalo


Sto znaci sanjati ogledalo? aogledalo

OGLEDALO ? ogledati se: predstoji ti neka neprijatnost, nekima znaci ženidbu-udadbu; – razbiti ogledalo: mnoge želje ostace ti neostvarene, opreznost; – razbijeno: nesreca, bolest. Sanjati svoj odraz u ogledalu sugeriše da treba da razmišljate o vašem unutrašnjem bicu.Odraz u ogledalu predstvlja kako sebe doživljavate i kako želite drugima da vas vide.Ono što vidite je vezano za vaš personu i podsvesti. Videvši slike kroz ogledalo može biti bezbedan nacin za vas da razmislite i se suocite sa materijalom iz podsvesti. Ogledala simbolizuju maštu i vezu izmedju svesnog i nesvesnog. Ako ste razbili ogledalo u svom snu to sugeriše da ste razbili staru sliku o sebi. Možda se stavili tacku na staru naviku. Slomiti ogledalo je stari simbol za sedam godina loše srece.Ako ste videli napuklo ili slomljeno ogledalo u vašem snu to. predstavlja lošu ili iskrivljenu sliku o samom sebi. Alternativno, to znaci da ste stavili tacku na svoje stare navike.ako ste sanjali zamagljeno ogledalo to oznacava magloviti koncept i zbunjenost u vašim životnim ciljevima. Vama nedostaje jasnoca ciljeva.

Definicija I

ugla?ana površina ili posebna vrsta stakla koja odražava ono što se pred njom nalazi; zrcalo
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Ogledalo je površina koja pravilno odbija svjetlost. To može biti ugla?ana metalna ili metalizirana staklena ploca.
Ogledala se najcesce koriste za licnu upotrebu, dekoraciju i arhitekturu, ali i u naucnim aparatima kao što su teleskopi, laseri, kamere i sl.Pored ravnih ogledala, postoje i tzv. kriva ogledala.
Link wikipedija

San Sanjati ogledalo, sanjarica Sanjati ogledalo, sanovnik Sanjati ogledalo, snovi Sanjati ogledalo, tumacenje snova Sanjati ogledalo, znacenje snova Sanjati ogledalo

Tags: , , ,

Category: O

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..