Sanjati vatromet


Sto znaci sanjati vatromet? vatromet

Sanjati da pristvujes gledanju vatrometa radost i veselje. Vidio si vatromet iz daljine osjecaj samoce i tugaljivost. Sanjas li da vidis sliku vatrometa, opasnost mogao bi ti se dogoditi požar u kući. Vatromet kojeg cujes ali ne vidis, cuti ces neke izuzetno povoljne vijesti. Ucestvovati i paljenju vatrometa, oprez mozes izgubiti vecu kolicinu novca.

definicija
Vatromet (vatra+meta) označava prikaz pri kojim se eksplozivne pirotehničke naprave i projektili koordinirano pale sa svrhom zabave. Vatromet je naprava sa raketnim motorom i ekplozivnom (bojevom) glavom koja je na zapaljivi stupanj prijenosa, a ne na udar. Svrstava se u razred II. i III. Vatromet nije dozvoljeno koristiti u blizini bolesnika, domova za starije osobe, autocesta, naftovoda, uz transformatorske postaje i ostale izvore elektromagnetskog zračenja te objekate s zapaljivim tvarima.

Link wikipedija

San Sanjati vatromet, sanjarica Sanjati vatromet, sanovnik Sanjati vatromet, snovi Sanjati vatromet, tumacenje snova Sanjati vatromet, znacenje snova Sanjati vatromet

Tags: , , ,

Category: V

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..