Sanjati ajkulu


Sto znaci sanjati ajkulu?  ajkula

Oznacava opasnost, svadju, bolest u bliskoj buducnosti, osecanje ljutnje, neprijateljstva i nemilosrdnosti.Možda ste emocionalno ugroženi, ili vi predstavljate emocionalnu pretnju prema drugim ljudima. Možda prolazite kroz poteškocu, bolni ili neprijatni emocionalni period. Sa druge strane, ajkula može da predstavlja i osobu koju vi smatrate pohlepnom i beskrupuloznom. Ovakva osoba pokušava da dobije ono što želi bez obzira na dobrobit i osecanja drugih ljudi. Ajkula može takodje biti aspekt vaše sopstvene licnosti sa ovim kvalitetima.

Ajkule su cesto simbol ogorcenja i loših osecanja koje se nagomilavaju u našem umu.Mogu predstavljati i loše raspoloženje i osecaj da nevolja samo što se nije desila.Oni takodje mogu da ukazuju na rizik u opštem slucaju i emocionalne dileme i brige.

Ajkule mogu biti simbol opasne ili nepoznate teritorije. Vaša osecanja mogu da govore o velikom osecanju rizika i opasnosti.Mogu da se povezuju sa veoma jakim emocionalnim dilemama i brigama, sa trenucima loših osecanja drugih ljudi, kao na primer necija loša, zatrovana atmosfera.

Definicija I

zool. morski pas, pren. onaj koji je napastan, proždrljiv; grabežljivac, agresivac

Direktan link za pristup natuknici

 

loading...

San Sanjati ajkulu, sanjarica Sanjati ajkulu, sanovnik Sanjati ajkulu, snovi Sanjati ajkulu, tumacenje snova Sanjati ajkulu, znacenje snova Sanjati ajkulu

Tags: , , , ,

Category: A

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..