Sanjati automobil


Kad sanjate automobil, vi razmišljate o putu kojim trenutno idete kroz život. Taj put može biti i profesionalni vezan uz posao, a može biti i ljubavni  vezan uz odluke koje su pred vama. 

Šta znaci sanjati automobil?

Sanjati automobil:

– kako se vozite u njemu – ceka vas uspeh, brzi napredak u radu ali i žestoke svadje
sa suradnicima
– videti ga – cucete neke jako bitno i vazne vesti
– kako ga vozite – potrebno je da se jos vise trudite
– da imate lep i nov – sreca u ljubavi
– da je u kvaru – odlozite svoje planove

Definicija I

autom?bil

term. motorno vozilo na dvije osovine i cetiri kotaca raznih tipova i oblika, namijenjeno prijevozu putnika i (rjedje) robe [povesti automobilom]; auto, samovoz

Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Automobil (samovoz) je motorno vozilo s karoserijom raznih oblika postavljenom na dvjema osovinama s cetirima kota?ima, a vecinom se koristi za prijevoz putnika. Osim sjedala za vozaca može imati najviše osam sjedala.

Razgovorno se u hrvatskom jeziku automobil najcešce naziva auto, a vrlo rijetko se koristi (iako nije nepoznat oblik) i samovoz, što je doslovni prijevod tudjice “automobil”.

Razvoj današnjih automobila je poceo 1886. godine u Njemackoj. Prvi automobil je konstruirao i napravio Karl Benz, 3. srpnja 1886. u Mannheimu. Kratko nakon toga su i Gottlieb Daimler i Wilhelm Maybach u blizini Stuttgarta kao i Siegfried Marcus u Be?u proizveli svoje verzije automobila.

Prvu proizvodnju automobila na tekucoj traci poceo je Ford 1913.

Link Wikipedija

San Sanjati automobil, sanjarica Sanjati automobil, sanovnik Sanjati automobil, snovi Sanjati automobil, tumacenje snova Sanjati automobil, znacenje snova Sanjati automobil

Tags: , , , , ,

Category: A

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..