Sanjati cokoladu


Sanjati čokoladu znači da ste uključeni u previše aktivnosti, da previše brinete o drugima i gubite vlastitu energiju. Također ovaj san ukazuje i na to da prihvaćate vlastiti senzualnost.

Sto znaci sanjati cokoladu? cokolada

Sanjati da si dobio cokoladu, netko ti je vjeran.
Sanjati da jedes cokoladu, dani puni srece, poljupci od drage osobe.
Sanjati da nekome darujete cokoladu, osjetit cete se osiromaseni.

Wikipedija

cokolada je poslastica koja se dobiva miješanjem kakaove mase s vecom ili manjom kolicinom šecera. Najcešce na tržište dolazi u obliku plocica. Ime potje?e iz vremena kada se cokolada više pila kao napitak iz rijeci Xocóatl ili chocolatl (xoco što zna?i gorko i atl voda), od cega se dalje proširila po drugim indoeuropskim jezicima, pa je ušla u engleski kao chocolate, njemacki Schokolade, francuski chocolat. U današnjem nahuatlu zove se xocol?tl.

Plod drveta kakaovca (lat. Theobroma cacao ili hrana bogova) daje osnovnu sirovinu u proizvodnji cokolade, to je kakao (u asteckom cacaotl), neugledna je biljka što raste u tropskoj šumi od južnog Meksika do bazena Amazone.

Definicija

poslastica, ob. u plocicama, dobiva se mijesanjem kakaove mase s raznim dodacima uz vecu ili manju kolicinu secera

Direktan link za pristup natuknici

loading...

San Sanjati cokoladu, sanjarica Sanjati cokoladu, sanovnik Sanjati cokoladu, snovi Sanjati cokoladu, tumacenje snova Sanjati cokoladu, znacenje snova Sanjati cokoladu

Tags: , , ,

Category: C

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..