Sanjati da si gladan


Sto znaci sanjati da si gladan? bitigladan

U snu biti gladan znaci dobitak, obicno u igrama na srecu. Vidjeti nekoga koji gladuje poziv je upomoc nekom od tvojih bliskih prijatelja. Gladovati svojom voljom u snu odrices se neces sto nije potrebno. Govoriti o gladi u snu , svjestan si da netko od tebe ocekuje znatnu materijalnu potporu koju mu nisi u stanju pruziti.

Definicija

Glad je osjet u organizmu izazvan nedostatkom hrane, pracen osjecajem neugode, grcevima, mucninom, opcom slabosti i psihickim klonucem.Glad je cesta pojava u nerazvijenim podrucjima svijeta u kojima je zbog zaostalosti u nacinu obrade tla stanovništvo izvrgnuto gladovanju (lišavanje hrane potrebne za održavanje organizma i naknadu utrošene energije). Danas je to jedan od najvecih problema suvremenog svijeta. Poceo se sustavno istraživati i djelomicno rješavati uspostavom UN-a i njegove specijalizirane organizacije za poljoprivredu i prehranu FAO u Rimu 1945.
Link wikipedija

San Sanjati da si gladan, sanjarica Sanjati da si gladan, sanovnik Sanjati da si gladan, snovi Sanjati da si gladan, tumacenje snova Sanjati da si gladan, znacenje snova Sanjati da si gladan

Tags: , , ,

Category: G

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..