Sanjati dvorac


Sto znaci sanjati dvorac? dvorac

Dvorac u snovima može biti znak izoliranost, i daljine ali i sigurnosti i zaštite.San o dvorcu se može javiti nakon što ste ostvarili svoje snove i ciljeve.Taman dvorac može biti simbol nesvenih ili nefokusiranih želja.Crn dvorac predstavlja neku grešku .Bijeli dvorac simbolizuje svenost i postignuce.Sanjati da ste u dvorcu znak je bogatstva, bilo materijalnog, bilo duhovnog.Videti sebe kako napuštate zamak je znak da cete imati materijalne probleme ili da cete biti pokradeni. Biti zatocen u dvorcu znak je teskobe i opasnosti koje ce doci uskoro.

Definicija

Dvorac oznacava povijesnu gradjevinu stambene i obrambene funkcije i bogatije arhitektonske koncepcije, u kojoj su boravili vladari, pripradnici plemstva, odnosno u imucniji posjednici. Dvorci su bili sjedišta posjeda odakle se tim posjedom upravljalo, ali se u njima i živjelo. Dvorci su se redovito gradili u krajoliku, a rijedje u naselju. Uz dvorac kao središte posjeda obicno su vezane gospodarske zgrade, vrtovi i parkovi. Dakle, dvorac nije samo zgrada, koja je u pravilu zidana cvrstim materijalima (kamenom, opekom), vec je to nedjeljiv sklop glavne zgrade namijenjene stanovanju, gospodarskih zgrada, perivoja i okoliša koji mu pripada u fizickom (formalno-pravnom) i estetskom (doživljajno-ambijentalnom) smislu.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati dvorac, sanjarica Sanjati dvorac, sanovnik Sanjati dvorac, snovi Sanjati dvorac, tumacenje snova Sanjati dvorac, znacenje snova Sanjati dvorac

Tags: , , ,

Category: D

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..