Sanjati hazardnu igru


Sto znaci sanjati hazardnu igru? indeksiraj

Sanjati hazardnu igru – kockanje znači: Dobijati na kocki: siromaštvo; gubiti na kocki: bogatstvo, ljubavna avantura. Sanjati kockanje uvijek znaci i u pozitivnom i u negativnom slislu rizik, rizik dobitka ali i moguc rizik gubitka. San o hazarderstvu upuce na vasu situaciju za koju ocekujete da ce se nekim cudom rjesiti, ali ste svjesni da to zapravo i nije moguce.

Definicija:

Hazardne igre, kockanje ili kocka je zajednički naziv za sve igre ili klađenje u kladionicama koje uključuju ulaganje novca.Rezultati igre ovise o sreći, a malo ili nikako o sposobnosti igrača. Kockanje uključuje klađenje na lutriju, Loto i športske kladionice. Kockanje može dovesti igrača kockara do ovisnosti.U nekim zemljama je kockanje i organizirane kockanja zakonski zabranjeno ili dozvoljeno samo u mjestima koja posjeduju koncesiju.

Link wikipedija

San Sanjati hazardnu igru, sanjarica Sanjati hazardnu igru, sanovnik Sanjati hazardnu igru, snovi Sanjati hazardnu igru, tumacenje snova Sanjati hazardnu igru, znacenje snova Sanjati hazardnu igru

Tags: , , ,

Category: H

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..