Sanjati kornjacu


Sto znaci sanjati kornjacu? kornjaca

Videti kornjacu u snu znak je izvanredno povoljnih okolnosti za budjenje ljubavi. Može da predstavlja i vaše nezadovoljstvo zbog toga što vam se ljubav ne uzvraca onom merom kojom biste vi voleli.San o kornjaci ima interesantnu simboliku. Vecina ljudi gaji simpatije prema kornjacama i ove životinje obicno prenose svoje poimanje stalnosti i opreza. Kornjace imaju jak zaštitni oklop koji može biti simbol vašeg mehanizma odbrane ili stvarne odbrane u budnom životu kojom ste se okružili.Videti kornjacu u snovima oznacava da ste dobro zašticeni i da imate važne prijatelje. Takodje može da znaci sre?nu buducnost, dug život i dobro zdravlje.Postoji i negativna strana sna o kornjaci, ona je spora zivotinja dakle dolazi do nekog usporavanja u vasim nastojanjima da zivot uzmete sad i odmah. San o ubijanju kornjace nije cest ali ipak se pojavljuje i znaci da gubite neciju podršku i pomoc.

Definicija I

zool. kopnena i morska životinja (Chelonia, Testudines) iz reda gmazova, jakog oklopa, krece se sporo (npr. barska k. Emys orbicularis, grcka cancara Testudo hermanni)
Direktan link za pristupnatuknici

Definicija II

Kornjace (stru?no Testudines ranije i Testudinata, Chelonia) postoje ve? duže od 250 milijuna godina. Na Zemlji ima više oko 300 razlicitih vrsta, od cega sedam morskih, 180 vrsta živi u slatkoj vodi, a ostatak živi na kopnu. Kornjace se ubrajaju u gmazove i bile su na Zemlji još prije nego što su se razvili veliki dinosauri. Sposobnost prilago?avanja kornjaca, ciji su najbliži srodnici krokodili i ptice, osigurala im je postojanje do današnjih dana.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati kornjacu, sanjarica Sanjati kornjacu, sanovnik Sanjati kornjacu, snovi Sanjati kornjacu, tumacenje snova Sanjati kornjacu, znacenje snova Sanjati kornjacu

Tags: , ,

Category: K

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..