Sanjati krevet


Sto znaci sanjati krevet? krevet

KREVET – prljav: siromaštvo, bolest; – cist: bogatstvo, vernost u braku; – “pun”: uskoro ceš imati ljubavnu avanturu; – slomljen, srušen, prazan: smrtni slucaj, razocarenje; – namešten: lepa buducnost; – neuredan: neprijatna vest; – ležati u krevetu: bolest – sanjati svoj krevet predstavlja intimni deo licnosti i otkrivanje seksualnosti. Ako spavate u svom krevetu, onda to oznacava sigurnos. Ako ste se u snu probudili u drugom i nepoznate krevetu, onda to predstavlja posledice odluka koje ste doneli.Ako sanjate da ste u potrazi za krevetom to sugeriše da imate poteškoca u priznavanju sopstvene intimnosti. Možda se osecate sputano u izražavanju svoje seksualnosti.

Definicija I

dio pokucstva koji služi za ležanje, spavanje; postelja
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II
Krevet je dio namještaja prvenstveno korišten kao mjesto na kome se može ležati za vrijeme sna a može poslužiti i u drugim prilikama kada je udobno ili poželjno da tijelo bude u ležecem položaju. Oblici i veli?ine kreveta variraju.
Prvobitni kreveti nisu bili mnogo više od gomile slame ili nekog drugog prirodnog materijala. Bitna promjena bilo je pravljenje cvrstih konstrukcija koje su izdignute iznad zemlje, cime se postiže veca zašticenost od prašine i kukaca.
Prema vrsti materijala od koga je izradjena konstrukcija kreveti mogu biti: drveni, metalni i drveno-metalni.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati krevet, sanjarica Sanjati krevet, sanovnik Sanjati krevet, snovi Sanjati krevet, tumacenje snova Sanjati krevet, znacenje snova Sanjati krevet

Tags: ,

Category: K

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..