Sanjati krov


Sto znaci sanjati krov? krov

Sanjati krovod crepa: miran život; – od drveta ili slame: izneverice te prijatelji; – porušen krov: preti ti nesreca, iskušenje; – pasti sa krova: doživeceš veliku cast.Krov simbolizuje barijeru izmedju dva stanja svesti. Vi štitite ili skrivate vašu svest, mentalitet, i verovanja.San daje pregled kako vi vidite sebe i ono što mislite da jeste.Ako sanjate da ste na vrhu krova to simbolizuje bezgranicni uspeh. Ako padnete sa krova, onda to sugeriše da nemate cvrstocu i cvrst temelj u svojoj poslovnoj i financijskoj poziciji.Ako sanjate da krov pada to pokazuje da su vaši ideali visoki i da padaju dole na vas. Možda treba da preispitate visoka ocekivanja i ciljeve koje ste postavili za sebe.Priholoski sanjanje krova uvijek je pitanje koje covjek postavlja sam sebi: kako doci do uspjeha u zivotu?

Definicija I

konstrukcija koja pokriva zgradu ili gra?evinu [krov od crijepa; ravan krov; mansardni krov]
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Krov je gornji, završni dio gra?evine, koji je štiti od atmosferskih utjecaja; arhitekturi je jedan od elemenata konstrukcije koji spada u terete. Sastoji se od krovne konstrukcije (krovište) koja može biti od drva, opeke, kamena, celika i armiranog betona, te od pokrova od dašcica, šindre, trske, slame, keramickog ili betonskog crijepa, plosnatih kamenih ploca, plasticnih prozirnih ploca ili kupola i dr. Gornja horizontalna linija krova je sljeme, a donja streha ili okap.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati krov, sanjarica Sanjati krov, sanovnik Sanjati krov, snovi Sanjati krov, tumacenje snova Sanjati krov, znacenje snova Sanjati krov

Tags: , , ,

Category: K

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..