Sanjati krvarenje


Sto znaci sanjati krv? krv

KRV – pljuvati: ljutnja, gubitak, bolest, stid; – piti: dobitak; – iz nosa: radostan dogadjaj; – tudju krv videti: smrt u porodici, opasnost; – svoju krv videti: dobar znak za sve što preduzmeš. San koji ukljucuje krv pokazuje da je vreme da se suocite sa strahom. Krv u celini pokazuje životnu snagu, srecu, život energiju, duhove, a i suštinu covecanstva. Ovaj san može da ukaže na ljubav, emocije strast, kao i razocarenja.

Definicija I

tekucina koja tece kroz žile organizma covjeka i životinja
Direktan link za pristup natuknici

definicija II

Krv (lat. sanguis) crvena je, neprozirna i gusta tekucina, posebna mirisa i slana okusa. Ona protjece kroz srcano-krvožilni sustav organizma te kroz tijelo prenosi hranjive tvari i kisik. Ukupna kolicina krvi u tijelu odrasla covjeka je 5 ? 6 litara, što je oko 8% ukupne tjelesne mase. Krv se sastoji od krvne plazme, krvnih stanica ? eritrocita, leukocita i krvnih plocica ? trombocita. Krv je funkcionalno najvažnija tjelesna tekucina kod ljudi.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati krvarenje, sanjarica Sanjati krvarenje, sanovnik Sanjati krvarenje, snovi Sanjati krvarenje, tumacenje snova Sanjati krvarenje, znacenje snova Sanjati krvarenje

Tags: , , ,

Category: K

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..