Sanjati lastavice


Sto znaci sanjati lastavice? laste

Sanjali ste lastavicu u gnijezdu, ocekujte poznanstvo zanimljive osobe i uspješan bracni život.Ako su lastavice u snu odlazile, nije dobro, možete ocekivati nesuglasice u obitelji i svadje. Ako su lastavice dolazile, baš suprotno, ocekujte harmoniju u obitelji.
Ako ste sanjali lastavice na grani, ocekujte ugodno druženje s dragim prijateljem, kojeg dugo niste vidjeli, a ako su savijale gnijezdo, možete ocekivati novcane probleme. Ukoliko su lastavice nisko letjele, možete ocekivati nevrijeme.

Definicija I

naša ptica selica (Hirundo), gnijezdo zida od blata pod strehama i u stajama; lasta, lastovica
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Lastavice su kozmopolitska grupa ptica i nastanjuju sve kontinente osim Antarktike. Smatra se da potjecu iz Afrike, jer tamo živi najviše vrsta. Tako?er se pojavljuju na mnogim otocima. Karakteristika ovih ptica je njihova prilagodjenost lovu za hranom u letu: kukce hvataju u zraku. Tijelo im je vitko, a krila uska. Kljun je kratak, a grkljan mogu široko otvoriti. Porodica obuhva?a 75 vrsta.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati lastavice, sanjarica Sanjati lastavice, sanovnik Sanjati lastavice, snovi Sanjati lastavice, tumacenje snova Sanjati lastavice, znacenje snova Sanjati lastavice

Tags: , , ,

Category: L

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..