Sanjati pauka


Sto znaci sanjati pauka? pauk

Sanjati pauka – radosne vesti, srecan dogadjaj: Vidjeti pauka – primit cete pismo koje ce vas obradovati. Loviti pauka – posvadjat cete se s prijateljima jer su vas ogovarali i spletkarili protiv vas. Uloviti pauka – dobro i korisno za vas i vašu obitelj; što je pauk veci imat cete više koristi i dobitka. Zgnjeciti pauka – svadjat cete se s ukucanima.

Definicija I

životinja iz reda pauka
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Pauci (Araneae) su najpoznatija i najbrojnija grupa (oko 40 000 vrsta) paukolikih životinja za koju je karakteristicno da imaju posebne paucinaste žlijezde. Tijelo im je izgradjeno od dva dijela, prosome i opistosome. Dijelovi su spojeni uskim dijelom zvanim drška (pedicel). Ekstremiteti su prisutni na prosomi. Vc?inom su kopnene životinje (u pojedina?nim slucajevima mogu sekundarno prijeci na život u vodi), velicine od 0,4 mm pa i do 10 cm. Rasprostranjeni su svugdje gdje ima kukaca, a posebno u tropskim predjelima. Vecina pauka su mesojedi i hrane se razlicitim kukcima koje hvataju u mreže.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati pauka, sanjarica Sanjati pauka, sanovnik Sanjati pauka, snovi Sanjati pauka, tumacenje snova Sanjati pauka, znacenje snova Sanjati pauka

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..