Sanjati plesanje


Sto znaci sanjati plesanje? plesanje

U snu plesanje odražava vašu unutrašnju želju za slobodom, emocionalnom satisfakcijom i spontanošcu. Ako plešete sami, to je znak da ceznete za necijom pažnjom. Ako vas neko drugi vodina plesni podijum, cak i ako vam se ne dopada situacija, to je znak da treba da prihvatite postojece okolnosti. Ako plešete sa partnerom, potrebno je da zapamtite ko je ta osoba jer ce vam to reci više o trenutnim odnosima. U opctem slucaju plesanje u snu bi moglo da odražava vašu srecu i srecu u ljubavi, iako možda ne dugotrajnu.

 

Definicija I

ritmicki pokreti tijela kao jedan od umjetnickih izraza
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II
Ples je ritmicno pokretanje tijela prema ritmu glazbe (rjece bez glazbe), pojedinacno, u parovima ili u skupinama. Ples prati covjeka od pamtivijeka, a još i crteži u spiljama pokazuju covjeka kako pleše. U svojim pocecima, ples je bio motoricka reakcija na odrecene emocije, na pojacano veselje, strah, žalost, ljubav ili mržnju. Motoricke reakcije na ta uzbudjenja bili su živahni, iracionalni, ali vrlo izraženi sljedovi pokreta, koji su višekratnim uzastopnim ponavljanjem poprimili odredjeni ritmicki obrazac i pretvorili se u ples.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati plesanje, sanjarica Sanjati plesanje, sanovnik Sanjati plesanje, snovi Sanjati plesanje, tumacenje snova Sanjati plesanje, znacenje snova Sanjati plesanje

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..