Sanjati poplavu


Sto znaci sanjati poplavu? poplava

Sanjati o poplavi je indikator da onaj koji sanja trenutno oseca mocne emocije koje ga preplavljuju.Poplava u snu može da znaci da dolaze mocna, cak i nasilna, emocionalno  iskustva. Ali, nemojte brinuti, isto kao u stvarnoj poplavi, voda se povlaci a tako cine i emocije. Sa vremena na vreme, voda može predstavljati tok života i ovaj san može ukazivati na preplavljenost životnim okolnostima. Psihološko znacenje: Sanjati o poplavi ili ako vas bujica vode odnese sa sobom, znak je emocionalnog opterecenja. Može da ukazuje na preporacanje, odnosno ponovno racanje, gde do izražaja mogu doci osobine plodnosti i nege. U tom slucaju ovaj san može ukazivati na pocetak nove faze života i obnovljeni lc?ni rast.

Definicija I
pojava velike vode nakon što ona izadje iz korita rijeke; povodanj
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II
Poplava je prirodna pojava koja oznacava neuobicajeno visoki vodostaj u rijekama i jezerima, zbog koga se voda iz rijecnog korita ili jezerske zavale prelijeva preko obale te plavi okolno podrucje. Takodjer oznacava i nešto rjedju i obicno kratkotrajniju pojavu koja se dogadja na obalama mora.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati poplavu, sanjarica Sanjati poplavu, sanovnik Sanjati poplavu, snovi Sanjati poplavu, tumacenje snova Sanjati poplavu, znacenje snova Sanjati poplavu

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..