Sanjati pozar


Sto znaci sanjati pozar? pozar

Pozar ili vatradonosi veliki podsvesni strah kod mnogo ljudi iz razlicitih kultura. Ipak cesto se u isto vreme povezuje i sa purifikacijom.Proci kroz vatru bez ozlede znak je procišcenja i purifikacije.Ako se radi o objektu koji gori (kuca, automobil, itd.), može da oznacava vezanost za objekte i strah da se ne izgube.Sanjati da je kuca u požaru, oznacava da morate da preduzmete neke promene.Ako sanjate da je vaša porodc?na kuca zahvacena vatrom to može da znaci da još niste spremni za promenu ili joj se opirete.U suprotnom tumacenju, vatra u kuci može da naglašava strast i ljubav onih koji su oko vas.Sanjati da podmecete vatru oznacava da cete prevazici poteškoce u vašem životu putem mnogo rada i napora. Ako sebi podmecete vatru , onda to ozna?ava da prolazite fazu velikog nemira. Da li želite da uništite ili preobratite neke svoje aspekte?

Definicija I
velika vatra koja zahvaca sve što može gorjeti [buknuo je požar; raširio se požar] b. uništavanje cega vatrom
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II
Požar je nekontrolisano sagorijevanje, koje nanosi materijalne gubitke i dovodi do ugrožavanja ljudskog života. Historijski požari su smatrani kao velika opasnost. Uprkos modernim metodama gašenja kako i novom tehnologijom požari još uvijek predstavljaju veliku opasnost kako za stanovništvo tako i za imovinu. Nekontrolisano sagorijevanje je praceno oslobadjanjem toplote i produkata sagorijevanja, koji mogu imati toksicne osobine. Dim koji nastaje pri sagorijevanju otežava kretanje i orijentaciju ljudi. Da bi došlo do gorenja potrebno je da su istovremeno prisutni: materijal koji može da gori, toplota dovoljna da zapali gorivi matreijal i vazduh (prisustvo kisika).

loading...

San Sanjati pozar, sanjarica Sanjati pozar, sanovnik Sanjati pozar, snovi Sanjati pozar, tumacenje snova Sanjati pozar, znacenje snova Sanjati pozar

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..