Sanjati prijatelja-prijateljicu


Sto znaci sanjati prijatelja-prijateljicu? prijatelji

Sanjati prijatelje koji su daleko od vas je u opštem slucaju predznak neocekivanih novosti, dobrih ili loših u zavisnosti od toga da li su vaši prijatelji u nevolji ili ne.Sanjati prijatelje koji su dobro i srecno, oznacava prijatne vesti sa njihove strane, kada ih sretnete uskoro, njih ili njihove rodjake.
Videti prijatelja u nevolji predskazuje nesrecu i uznemirenje.
Videti prijatelje u tamnim bojama obicno oznacava bolest ili nevolju, vama ili njima.
Videti ih u formi životinje, oznacava da ce vas neprijatelji odvojiti od vaših najbližih veza.
Videti prijatelja obucenog u jarkim bojama, na primer u plamtece crvenoj, oznacava da ce se vašem prijatelju desiti neprijatne stvari koje ce dovesti do straha ako ne i gubitka.
Prijatelja sresti nadajte se veselom i neo?ekivanom susretu.
Videti ranjenog prijatelja predskazuje uskoro neugodnosti.
Videti mrtvog prijatelja predskazuje nepovoljne vesti.

Definicija I
blizak poznanik s kojim se u druženju njeguju poštovanje, povjerenje i ljubav [intimni prijatelj; prijatelj iz djetinjstva]
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Prijateljstvo je pozitivan odnos izmedju dvoje ili više ljudi, koji osjecaju medjusobnu simpatiju i povjerenje. Osobe u prijateljskom odnosu se nazivaju “prijatelj” ili “prijateljica”. Pojam se uobicajeno odnosi na osobe koje nisu u obiteljskoj vezi.Prijateljstvo se temelji na ljubavi, povjerenju i medjusobnom uvažavanju. Prijateljska veza se “sklapa”, a ako ide prema kraju, “hladi” se. U širem smislu “prijateljstvo” može oznacavati dobre i cesto ugovorno regulirane politicke odnose izmedju naroda ili država.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati prijatelja-prijateljicu, sanjarica Sanjati prijatelja-prijateljicu, sanovnik Sanjati prijatelja-prijateljicu, snovi Sanjati prijatelja-prijateljicu, tumacenje snova Sanjati prijatelja-prijateljicu, znacenje snova Sanjati prijatelja-prijateljicu

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..