Sanjati prsten


Sto znaci sanjati prsten? prsten

Prsten u snu predstavlja obecanje ili vezu sa samim sobom, drugom osobom ili sa društvom u celini. Ova simbolicka veza je neverovatno jaka i beskonacna.Kada sanjamo o prstenu koji nam je spao s prsta to je znak da moramo da obnovimo svoju vezu ili obecanje.Ako je prsten zapeo i ne može da se skine, treba da razmotrimo da li je naša veza postala nezdrava u nekom pogledu.Sanjati slomljeni prsten oznacava svadju i neprijatnosti u slucaju braka ili moguce razdvajanje kod ljubavnika.

Definicija I
predmet u obliku malog obru?a koji se nosi na prstu kao ukras ili simbol
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II
Prsten je raskošno ukrašeno predmet koji se stavlja na prst najcešce napravljen od skupih metala, ukrašen dijamantima i ostalim dragim kamenjem.Takodjer, prsten se stavlja na prst prilikom vjencanja takvi se prsteni nazivaju vjencani prsteni. Osim vjencanih prstena postoje i pecati, prsteni na kojima je kraljevski grb ili žig. Takve prstene nose kraljevi, kraljice, kneževi, pape i dr.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati prsten, sanjarica Sanjati prsten, sanovnik Sanjati prsten, snovi Sanjati prsten, tumacenje snova Sanjati prsten, znacenje snova Sanjati prsten

Tags: , , ,

Category: P

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..