Sanjati razvod braka


Sto znaci sanjati razvod braka? arazvodbraka

RAZVOD BRAKA ? uplešces se u neki prljav posao.Sanjanje o razvodu sugerira da treba napraviti razliku izmedju stvari u vašem životu i odrediti koje su prioriteti. Možda vam je potrebno da se odvojite od neke situacije ili nekog aspekta sebe. Alternativno, san ukazuje na to da imate strah od odvajanja ili strah od samoce. Možete biti nezadovoljni vašim sadašnjim odnosom u braku.

Definicija

Razvod braka predstavlja prestanak bracne zajednice u trenutku kada su oba bracna druga živa; od poništenja braka se razlikuje u tome što brak do trenutka razvoda ostaje valjanim, odnosno što uvijek može proizvoditi odre?ene pravne efekte (prava, obaveze) po bracne partnere. Rastavu braka kao instituciju poznaju brojne kulture širom svijeta, te se kroz povijest prakticira u razlicitim oblicima. U suvremenom svijetu se najcesce sprovodi presudom suda ili odgovaraju?e državne institucije. U tim zemljama rastavu braka reguliraju institucije obiteljskog, odnosno bracnog prava.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati razvod braka, sanjarica Sanjati razvod braka, sanovnik Sanjati razvod braka, snovi Sanjati razvod braka, tumacenje snova Sanjati razvod braka, znacenje snova Sanjati razvod braka

Tags: , ,

Category: R

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..