Sanjati snijeg


Sto znaci sanjati snijeg? snijeg

SNEG ? videti: tuga, šteta, ometanje; – da pada: veselje, radost; – jako dubok: neprijatne uspomene; – da se topi, kopni: dolaze bolja vremenaVidjeti snijeg – ocekuju vas mnogi problemi i brige. Mnogo snijega – ljubav vam nije istinska i iskrena. Snijeg u boji – cuvajte se ulizica iz svoje bliže okoline. Snijeg na cesti – bit cete žalosni. Snijeg da pada – primit cete dobru, radosnu vijest. Snijeg da leti – od svog poduhvata necete imati nikakve koristi.
Grude snijega – bit cete tužni i razocarani. Pasti na sijeg – u ljubavi necete imati srece i duboko cete se razocarati.Hodati po snijegu – živjet cete u neizvjesnosti. Gaziti snijeg – ocekuju vas veliki problemi.Grabiti snijeg lopatom – vreba vas bolest. Valjati se u snijegu – na putu prema uspjehu naici cete na mnoge zapreke.Jesti snijeg – uzalud cete se truditi u poslu, jer postici cete samo štetu i gubitak. Cistiti snijeg – ocekuje vas dobitak novca i veselje u kuci.

Definicija I

kruta oborina, u obliku pojedinacnih ledenih kristala ili udruženih u pahulje, koja pada iz oblaka [vlažan snijeg; mokar snijeg; suh snijeg; zrnat snijeg]
Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Snijeg je oborina u cvrstom stanju. Nastaje sublimacijom vodene pare u obliku razgranjenih heksagonalnih kristala i zvjezdica, koji su cesto pomiješani s jednostavnim ledenim kristalima. Kod temperature više od -10°C kristali su obicno slijepljeni u pahuljice tankom prevlakom tekuce vode. Oblici kristala su razliciti te se mogu pojavljivati u vidu heksagonalnih plocica, trokuta, prizmi, ili kao razgranati kristali. U meteorologiji se smatra snježnim onaj dan kad je bar polovica vidljivog tla pokrivena snježnim pokrovom. Snježni je pokrov loš vodic topline; izmedju pojedinih kristala snijega ima zraka, koji štiti tlo od prejakog ohladjivanja, a zimske usjeve od smrzavanja.
Link wikipedija

loading...

San Sanjati snijeg, sanjarica Sanjati snijeg, sanovnik Sanjati snijeg, snovi Sanjati snijeg, tumacenje snova Sanjati snijeg, znacenje snova Sanjati snijeg

Tags: ,

Category: S

Confession Form

(Atleast 20 Characters)

Loading ..